info@jonkersgym.nl

Ommen

06-21481043

NIEUW BIJ JONKERSGYM

  • Samenwerking VYTAL

In samenwerking met VYTAL krijgen alle sporters, wie werken met een Personal Trainer, gepersonaliseerde voedingsschema’s!

  • Samenwerking BFN

In samenwerking met BedrijfsFitnessNederland is het in sommige gevallen mogelijk om korting te krijgen vanuit je werkgever om te sporten! Check of dit ook voor jou geldt op: www.bedrijfsfitnessnederland.nl

  • Personal Training aan huis

Wil je de reistijd naar een sportschool besparen? En wil je trainen in een vertrouwde en bekende omgeving? Dan kom ik toch gewoon naar jou toe om te sporten! Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden om bij jou thuis, in de tuin of op een pleintje in de buurt te gaan sporten.

  • Family Training

Hebben jullie thuis nou moeite met het inplannen om te sporten? En zoek je hier een oplossing voor? Dan is Family Training de ideale oplossing! Family Training is een work-out voor het hele gezin onder begeleiding van een Personal Trainer. Na de intake wordt er een trainingsplan opgesteld zodat iedereen uit de familie richting zijn of haar doel kan groeien. Alle work-outs worden aangepast op zijn of haar niveau. De Family Training is voor iedereen toegankelijk ongeacht de leeftijd.